Sjølvelive i Hjartøyvågen

Sjølvelive i Hjartøyvågen

onsdag 10. mai 2017

Sjølvelive har fått ny styreposisjon!

Ja, det er jo ikke en ny styreposisjon, det er bare den gamle styreposisjonen som er flytta litt på, for å gjøre det litt finere og gi litt bedre plass.

Den store, stygge, plasskrevende kassa med ledninger er vekk og den nye styreposisjonen ser langt mer delikat ut.

Vi bevilget oss nye instrumentpanel som vi felte ned i ei prima teakplate (sorry, pappa, men den lå jo bare å støva i garasjen din likevel....)

Vi har vært spent på om de nye stolene ville bli bra, så vi måtte ta dem med for å få prøva. Det blir konge!

Men som dere ser, vi er ikke ferdig ennå... Det er jo veldig greit å få fjærna ledninger og kabler på ei side av veggen, men for å få båten i drift må de jo være ett annet sted....

Det vil si at de har dukket opp på den andre siden av veggen....

Dermed blir neste prosjekt å lage et skap her. Vi har teak-laminat-plate som er på samme slitasjenivå som resten av innredninga, så jeg håper vi får det til å se ut som om det skulle være sånn fra børjan.

Mens Lasse har holdt på med det elektriske og styreposisjonen har jeg bunnsmurt Bærgælive. Vi innser at Bærgælive må ha litt mer omfattende omsorg til neste år, men nå i år blir det bare ny bunnsmurning.

Årets første bad: Mira gikk av med seieren!
Mens Lasse var på baugen og jeg var i bilen og henta greier, hørte han et "plask". Mira hopper konstant inn og ut av båten, så det var ikke noen tvil om hva som hadde skjedd. Hun svømte under hele flytebrygga før Lasse fikk tak i henne på andre sia og heisa henne opp igjen. Etter frottering med et håndkle fikk hun på seg boblevest og la seg til tørk i sola. Hun nekter å fortelle hva hun synes om badetemperaturen ;)